• Fundatia Primo pentru Romania

  Fundatia Primo pentru Romania

  Traim intr-o societate cruda, nemiloasa cu cei mai putin norocosi, mai putin dotati sau adaptati la “sistemul ticalosit” in care traim, un sistem mafiot in care in general doar cei duri, nemilosi, smecheri si hoti pot trai bine, o societate lipsita de compasiune, de generozitate si umanism.
  Intr-o societate in care pe nimeni nu intereseaza de nimeni, intr-o lume egoista si lacoma, Miscarea Meritocrata isi propune crearea unei oaze de dragoste, compasiune si umanism, o enclava de oameni animati de sentimente de bunatate si ajutorare a celor mai napastuiti dintre semenii nostri.
  Miscarea Meritocrata isi propune ca prin FUNDATIA PRIMO sa aduca o raza de soare in sufletul celor mai amariti si necajiti dintre romani.
  FUNDATIA PRIMO isi propune sa ii ajute pe batrinii ce au ajuns sa traiasca in saracie si mizerie dupa o viata de munca, din cauza dezinteresului si a dispretului actualilor conducatori ai statului roman.
  FUNDATIA PRIMO isi propune sa ii ajute pe romanii disperati ca nu isi mai pot sustine familia din cauza lipsei unui loc de munca.
  FUNDATIA PRIMO isi propune sa ii ajute pe copiii din familii sarace si mai ales pe cei abandonati sau orfani pe care mafia politica, prin statul roman, ii arunca la cosul de gunoi al societatii.
  Sigur ca nu putem schimba lumea printr-un mic dar, sigur ca nu putem eradica foamea, nu putem alunga saracia cu o paine, o jucarie sau o hainuta, dar le putem da acestor oameni speranta intr-un viitor mai bun. Le putem da acestor oameni speranta ca omenia nu a murit, ca noi oamenii sintem capabili de a construi o lume noua, o societate bazata pe alte principii, un sistem in care umanismul, dreptatea, moralitatea, compasiunea, generozitatea, sa nu mai fie niste simple vorbe in vint.
  Puteti face donatii pentru acesti oameni nefericiti, puteti trimite pachete cu ajutoare pentru acesti oameni prin Urgent Curier pe adresa FUNDATIEI PRIMO, Brasov, str. Bucegi nr.1B, telefon 0755-098488.
  Impreuna putem construi o lume mai buna – Vino alaturi de noi, de MISCAREA MERITOCRATA, sa construim o noua Romanie!
  www.meritocratia.ro

Leave a reply

Cancel reply