DORIM SĂ VĂ DĂM POSIBILITATEA DE-A VĂ ALĂTURA EFORTURILOR DE SPRIJINIRE A CELOR CARE AU NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU!
Pentru donatii va punem la dispozitie următorul cont:

Fundatia Primo – CUI 31235120

Banca: Piraeus Bank Brasov

SWIFT: PIRBROBU

CONT LEI / EURO /DOLAR: RO21 PIRB 0802 7388 4300 1000

Pentru 2% din impozit: Denumire entitate FUNDATIA PRIMO cif 31235120 Cont IBAN RO21PIRB0802738843001000

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul 2015, sa sprijiniti activitatea Fundatiei Primo, va rugam sa descarcati si sa completati formularul de mai jos, apoi sa il depuneti la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu personal sau prin posta, pana la data de 25 MAI 2016.

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA FORMULARUL