Laurentiu-PrimoFundatia Primo al carei fondator este Primo Laurentiu, autorul cartii Meritocratia si Meritocratismul, isi propune sa sprijine material valorile reale ale societatii, sa ajute copii saraci care nu dispun de mijloace materiale pentru a urma scoala. Scopul principal al acestei fundatii este acela de a milita pentru schimbarea sistemului in Romania, trecerea la MERITOCRATIE, forma evoluata, superioara de DEMOCRATIE PARTICIPATIVA (DIRECTA).
Fundatia Primo, prin Miscarea Meritocrata isi propune sa inlocuiasca actualul sistem putred, corupt, mafiot si nedorit de popor cu un alt sistem la fundamentul caruia sa stea un sistem de valori umanist, cinstea, valoarea si managementul performant al tarii.

Actualul sistem poarta numele de “Democratie”, dar in realitate este o dictatura politico – mafiota.

Esenta unei democratii consta in respectarea vointei poporului. Degeaba ai un parlament, daca acest parlament nu respecta vointa poporului. Faptul ca parlamentul nu respecta vointa poporului este cea mai buna dovada a faptului ca respectivul sistem este o pseudodemocratie. Un parlament care nu respecta vointa poporului NU ESTE REPREZENTATIV si dovedeste ca sistemul este unul ticalosit care doar amageste poporul cu ideea democratiei.

Atunci cand ti se da sa alegi intre a muri de ciuma sau de holera, nu inseamna ca ai libertatea de a alege cum sa traiesti !

MISCAREA MERITOCRATA va avea ca scop promovarea si implementarea noului sistem, MERITOCRATIA.